Center for Helhed og Indre Ro

- er desværre lukket!

Desværre er det sådan, at det skønne hus på Grundtvigs Sidevej 4 skal rives ned, da der skal opføres ungdomsboliger på stedet.

Jeg kan derfor desværre ikke tilbyde leje af lokaler.

Huset har været et helt specielt sted for mig, og det kom til mig på et vigtigt tidspunkt i mit liv. Det har været vedmodigt at skulle forstå, at det ikke længere skal danne rammen om Center for Helhed og Indre Ro. Jeg er bevidst om, at al ting har en ende, og når der lukkes en dør, så åbnes der også en ny, så jeg har forsøgt at møde forandringen med troen på, at det var det rigtige som skete.

Jeg har søgt efter velegnede lokaler, som jeg kunne flytte centeret til, men det er ikke lykkedes for mig at finde dem. Jeg vil stadig have øjnene åbne for, at et velegnet sted kan dukke op, men for nu så lukker jeg centeret. Om det så genopstår et andet sted, det må tiden og livet vise mig.

Jeg flytter mine aktiviteter til Behandler kollektivet, Holger Danskes vej 3B, Frederiksberg, hvor jeg har lejet et lokale i Lene Kvist's fine center (www.behandlerkollektivet.dk) hvorfra jeg både kan behandle og undervise i Qigong.

Jeg vil gerne takke alle de dejlige mennesker, som har kommet i Center for Helhed og Indre Ro, både klienter, kursistet og lejere. Jeg er overbevist om, at den gode energi og stemning, I har været med til at skabe i huset, kan leve videre i os alle.

Nu er det andre, der får glæde af stedet, og jeg håber det bliver nogle skønne ungdomsboliger som bliver bygget.

Til toppen