Qigong og behandlings rejse til Kina 

Turen til Kina i efteråret 2016 er nu veloverstået. Det var dejligt at besøge Beijing og Master Wans center sammen med en gruppe skønne, åbne og nysgerrige mennesker. Det gør mig glad at de i følge egne udsagn også nød turen og fik fuldt udbytte af den:

"Turen opfyldte til fulde alle mine forventninger. Jeg oplevede det som hver dag at få nye gaver."
"Lars Henrik arrangerede turen for os, og det gjorde han til topkarakterer. Stille og rolig før turen guidede han os i, hvad vi skulle ordne, eller hvad vi kunne have glæde af, og han besvarede beredvilligt alle vores spørgsmål. Under turen var han yderst opmærksom på, om alle havde det godt, og om vi fik noget ud af dagene"
"Oplev det selv, tag med på en tur og lad jer overraske!" Karen-Kathrine (deltager på turen i 2016)

"Opholdet på centret har givet mig vældig meget såvel arbejdsmæssigt som personligt. Så megen Qi!
Der (var) stor kompetence og omhu i forhold til Qi Gong undervisningen og behandlingen; også stor og venlig service på turene ud af huset." Janne (deltager på turen i 2016)

"Vill tacka dig Lars-Henrik för en väl arrangerad resa, för din hjälpsamhet och på alla sätt för ditt tillmötesgående." 
"En resa som jag lägger i min minnesbox." Ing-Britt (deltager på turen i 2016)

Den næste tur er ikke planlagt endnu men den vil formentligt blive afholdt i efteråret 2018. 

Vi vil rejse til Qigong mester og TCM læge Master Wans center i Beijing men det vil ikke bare være en rejse til et andet land eller en anden verdensdel; det vil være en rejse ind i Qi, livskraft og vitalitet. En enestående og uforglemmelig måde at opleve Kina, en anden kultur og et tusind årigt gammelt visdoms- og helbredssystem på. Samt ikke at forglemme en skøn måde at revitalisere og opleve sig selv og sin krop på. 

I løbet af opholdet på centeret, vil vi dagligt få flere behandlinger, lave Qigong og meditationer, deltage i ceremonier og opvisninger, få velsmagende og sund mad og tage på ture til områder med god Qi for at lave Qigong. Der bliver også tid til at besøge få udvalgte turiststeder undervejs, f.eks. den kinesiske mur. Alt sammen i selskab med Master Wans søde og hjertelige personale.

Prisen for opholdet i 2016 var 13.000 kr. (ophold på dobbeltværelse) for 10 dage på centeret og 3 dage på et hotel i Hutongerne. Dertil skal man selv købe en returbillet til Beijing, hvilket kostede ca. 5000 kr.

Læs mere om turen i 2016 her

Læs rejse dagbog fra turen i 2016 her

Se video om Master Wans center her

Læs artikel om mit ophold på centeret i 2012 her