Konsultation – 
Body sds behandling

Har du ondt i ryggen, skuldre, nakke eller andre problemer i bevægeapparatet?
Har du fordøjelsesproblemer eller hovedpine?
Har du været ude for en ulykke eller et fald?
Oplever du stress, uro, krise eller følelsesmæssige problemer?
Har du andre former for sygdomme, også sygdomme som det etablerede system ikke kan diagnosticere, men som du tydeligt selv kan mærke?
Så kan en konsultation være nyttig for dig!

En konsultation skaber mærkbare forandringer i dit liv. Du vil opleve et større og mere harmonisk flow i krop og følelser. Samtidigt vil du også blive mere bevidst om dine valg, så du kan leve det liv, som du ønsker.

Vi oplever alle i perioder, at livet tager fat i og udfordrer os. Det kan være ved, at vi bliver syge eller får smerter i kroppen. Ved at vi har svært ved at finde vej i livet og mærke, hvad vi vil. Eller ved at livet synes tomt, meningsløst og hårdt. For mange kan det også være en kombination af disse faktorer.

I mit arbejde bestræber jeg mig på at møde hele dig der, hvor du er, hvad enten behovet er at få afhjulpet fysiske problemer, og/eller behovet er et dyberegående proces arbejde, hvor mange forskellige terapeutiske redskaber og indfaldsvinkler bliver inddraget. Min styrke er at give dig plads til at møde og acceptere dig selv. Jeg ser din situation i en større sammenhæng og giver dig mulighed for at vokse og udvikle dig derfra, hvor du er.
Der er plads til alle mennesketyper hos mig, også de særlige sensitive, som har brug for tryg og samtidigigt udviklende hjælp.

Jeg er uddannet ved Body sds i 1998 og har undervist på Body sds skolen. Body sds er en dybdegående kropsbehandling, hvor jeg med pulserende bevægelser frigør spændinger i dine muskler, led og vejrtrækning. Din krops selvhelbredende kræfter bliver aktiveret ved at stimulere og afbalancere energibaner og zonepunkter. 
Jeg har også taget andre komplementærer uddannelser og har mere end 20 års erfaring som behandler. Læs mere her

Nøgleordet for mig er respekt for dig, din krop og din situation. Jeg bestræber mig på at skabe kontakt til og åbne op for den selvhelbredende visdom, som er dybt inde i alle mennesker. Samtidigt er det mit mål, at du bevidsthedsmæssigt kan være med i processen, således at du kan fordøje og rumme det, som sker. Og vokse med det på sigt. For en langvarig god effekt fordrer, at du bidrager og er med.
På den måde kan de største udfordringer i dit liv blive porten til en bedre tilstand.

Bestil tid til konsultation ved at ringe/sms'e til 22 15 16 31 eller skrive til larshenrik@kropsaand.dk. Her kan du også henvende dig hvis du har spørgsmål.

Du kan læse mere om konsultationen her