Gratis live streaming QiGong

Mens Danmark er lukket ned tilbyder jeg livestreaming af de QiGong stilarter, jeg underviser i

Foreløbigt har jeg planlagt følgende dage, og jeg opdaterer her og på min facebook side  hvis jeg planlægger flere: 

Mandag d. 25. Januar  kl. 16: Duft Qigong
Torsdag d. 28. januar kl. 10: BaGua QiGong

Alle er velkomne til at være med og det er gratis at deltage. Det tager ca. 1½ time.

Undervisningen bliver primært lagt an til dem som har lært stilarten, men jeg vil give lidt ekstra vejledning hvis der er deltagere som ikke har prøvet stilarten før, og alle vil uden problemer kunne udføre 80-90% af øvelserne.

Hvis du vil gerne vil deltage så send mig en mail til larshenrik@kropsaand.dk
Jeg sender dig så et link som du kan komme ind på uden at skulle downloade noget eller oprette konto. 

Selvom du ikke er den store computernørd, så er det relativt let at deltage, og jeg sender en vejledning med hvordan du skal gøre.

Jeg er ikke den store computer haj, og livestreamingen er hjemme fra min stue, så bær over med mig hvis der kommer "udfald" og det ser lidt amatøragtigt ud. Om ikke andet så kan vi da grine os til en god Qi :-)

Netop i tider som nu oplever jeg at det er vigtigt at få rørt sig, skabe et balanceret flow i energien, centrere sig og søge hen mod indre ro.

Det kan synes så uvist hvad  der sker mht. Corona og andre ting i verden, og når vi er i sådan en situation, så kommer der mange emotioner op til overfladen hos hver enkelt og kollektivt.

Hvis vi ikke er opmærksomme så kan vi let blive fanget i de emotioner, og de kan blive forstærket på en uhensigtsmæssig måde. 

Netop der er det vigtigt at finde tilbage til noget simpelt og centralt. Trække vejret, strække og bevæge kroppen, være i nuet, skelne mellem hvad vores tanker og følelser tror der er og hvad der er virkeligt lige nu.

Her kan bl.a. QiGong være en stor hjælp til at finde ind bag vildfarne tanker og emotioner, få kontakt med kroppen igen og åbne op for energien så den kan strømme så harmonisk som muligt.

Du kan evt. læse om og se video med stilarterne her

Jeg glæder mig til at lave Qigong sammen med dig.

Kærlig hilsen

Lars Henrik