Kina rejse

Qigong og behandlingsrejse til Kina

En rejse til Qigong mester og TCM læge Master Wans center i Beijing

er ikke bare være en rejse til et andet land eller en anden verdensdel; det er en rejse ind i Qi, livskraft og vitalitet.

En enestående og uforglemmelig måde at opleve Kina, en anden kultur og et tusind årigt gammelt visdoms- og helbredssystem på.

Samt ikke at forglemme en skøn måde at blive revitaliseret og opleve sig selv og sin krop på. 

I løbet af opholdet på centeret

vil vi dagligt få flere behandlinger, lave Qigong og meditationer, deltage i ceremonier og opvisninger, få velsmagende og sund mad samt tage på ture til områder med god Qi for at lave Qigong. 

Der bliver også tid til at besøge få udvalgte turiststeder undervejs, f.eks. den kinesiske mur. Alt sammen i selskab med Master Wans søde og hjertelige personale.

Turen er fra d. 13.-27. oktober 2018 og prisen for opholdet vil være 16.000 kr. (ophold på dobbeltværelse) for 11 dage på centeret og 2 dage på hotel i Chengde med alt betalt. Dertil skal man selv købe en returbillet til Beijing, hvilket koster ca. 4.000-6.000 kr.

Her kan du læse nogle tilbagemeldinger fra tidligere deltagere på turen:

"Turen opfyldte til fulde alle mine forventninger. Jeg oplevede det som hver dag at få nye gaver."
"Lars Henrik arrangerede turen for os, og det gjorde han til topkarakterer. Stille og rolig før turen guidede han os i, hvad vi skulle ordne, eller hvad vi kunne have glæde af, og han besvarede beredvilligt alle vores spørgsmål. Under turen var han yderst opmærksom på, om alle havde det godt, og om vi fik noget ud af dagene"
"Oplev det selv, tag med på en tur og lad jer overraske!" Karen-Kathrine (deltager på turen i 2016)

"Opholdet på centret har givet mig vældig meget såvel arbejdsmæssigt som personligt. Så megen Qi!
Der (var) stor kompetence og omhu i forhold til Qi Gong undervisningen og behandlingen; også stor og venlig service på turene ud af huset." Janne (deltager på turen i 2016)

"Vill tacka dig Lars-Henrik för en väl arrangerad resa, för din hjälpsamhet och på alla sätt för ditt tillmötesgående." 
"En resa som jag lägger i min minnesbox." Ing-Britt (deltager på turen i 2016)