Kina rejse

Qigong og behandlingsrejse til Kina

Jeg forventer at afholde en tur til Master Wans center i Beijing i uge 42 og 43 i 2024 


Det har desværre ikke været muligt at arrangere en rejse til Master Wans center siden 2018 pga. Covid-19 og nu til dels også pga. uvisheden med den økonomiske krise.

Jeg satser på at kunne arrangere en tur igen i 2024 og forventer at rejsen vil være af to ugers varighed, hvor vi udover at være på Master Wans center også vil tage 3 dage til DaTong, som er kendt for dens smukke grotter med Buddhistiske statuer, som er på UNESCOS verdensarvliste. 

Turen er ikke bare være en rejse til et andet land eller en anden verdensdel; det er en rejse ind i Qi, livskraft og vitalitet.

En enestående og uforglemmelig måde at opleve Kina, en anden kultur og et tusind årigt gammelt visdoms- og helbredssystem på.

Samt ikke at forglemme en skøn måde at blive revitaliseret og opleve sig selv og sin krop på. 

I løbet af opholdet på centeret

vil vi dagligt få flere behandlinger, lave Qigong og meditationer, deltage i ceremonier og opvisninger, få velsmagende og sund mad samt tage på ture til områder med god Qi for at lave Qigong. 

Der bliver også tid til at besøge få udvalgte turiststeder undervejs, f.eks. den kinesiske mur. Alt sammen i selskab med Master Wans søde og hjertelige personale.

Jeg kender ikke den nøjagtige pris på turen men i 2018 var prisen ca. 17.000 kr. (ophold på dobbeltværelse) for 11 dage på centeret og 2 dage på hotel med alt betalt under hele opholdet. Dertil skal man selv købe en returbillet til Beijing, hvilket i 2018 kostede ca. 4.000-6.000 kr.

Hvis du skulle være interesseret i at deltage så send mig en uforpligtende besked og jeg vil holde dig opdateret.

Her kan du læse nogle tilbagemeldinger fra tidligere deltagere på turen:

"Turen opfyldte til fulde alle mine forventninger. Jeg oplevede det som hver dag at få nye gaver."
"Lars Henrik arrangerede turen for os, og det gjorde han til topkarakterer. Stille og rolig før turen guidede han os i, hvad vi skulle ordne, eller hvad vi kunne have glæde af, og han besvarede beredvilligt alle vores spørgsmål. Under turen var han yderst opmærksom på, om alle havde det godt, og om vi fik noget ud af dagene"
"Oplev det selv, tag med på en tur og lad jer overraske!" Karen-Kathrine (deltager på turen i 2016)

"Opholdet på centret har givet mig vældig meget såvel arbejdsmæssigt som personligt. Så megen Qi!
Der (var) stor kompetence og omhu i forhold til Qi Gong undervisningen og behandlingen; også stor og venlig service på turene ud af huset." Janne (deltager på turen i 2016)

"Vill tacka dig Lars-Henrik för en väl arrangerad resa, för din hjälpsamhet och på alla sätt för ditt tillmötesgående." 
"En resa som jag lägger i min minnesbox." Ing-Britt (deltager på turen i 2016)

” Turen har været helt fantastisk”
” Jeg har følt mig helt tryg og opdateret i de passende afmålte doser før turen”. Trina (deltager på turen i 2018)

”Det var en meget spændende rejse, vi har været på, og jeg følte mig i godt selskab”. Helene (Deltager på turen i 2018)

Læs artikel om mit ophold på centeret i 2012 her

Du kan også læse mere om opholdet eller se billeder eller læse rejsedagbøger fra de andre ophold ved at følge linket øverst på siden