I løbet af de 10 dages ophold på Master Wans center vil vi hver dag få Wai Qi behandlinger (det kan bedst forklares som gruppehealing af master Wan og hans dygtige elever), fodmassage (zoneterapi) og akupunktur eller anden stimulation af kroppens energibaner samt ofte også kinesiske urter sammensat til den enkelte person. Vi vil lave BaGua Qigong på centeret eller på nogle af vores mange ture til parker og templer med en specielt god Qi. Vi vil deltage i meditationer og ceremonier, f.eks. kalligrafi-, te-, glæde og lykkeceremonien. 

Når vi besøger udvalgte turiststeder som sommerpaladset, botanisk have og de duftende bjerge så vil det blive kombineret med Qigong træning. Der vil også blive tid til en tur til den kinesiske mur samt til shopping på silkemarkedet.

Først og fremmest er turen dog meget mere end de enkelte begivenheder. Det er en samlet oplevelse, hvor behandlinger, QiGong, ceremonier, mad, kinesisk musik, opvisninger, fester, ture, personalet på centeret og meget mere går op i en højere enhed, så man bliver fyldt med Qi, livskraft og glæde både indefra og udefra.

 

Centeret er meget smukt indrettet fyldt med buddhistiske og taoistiske malerier og symboler, som skaber en helt speciel og særlig stemning. Værelserne på centeret er af god kvalitet med eget badeværelse med brusebad, varmepumpe/aircondition og fjernsyn. Maden er et kapitel for sig, meget velsmagende, sund, nærende og smuk.

Efter 10 intense dage på centeret tager vi til Peking Station hostel i hutongerne, den gamle oprindelige bydel i Beijing. Selvom det kaldes et hostel så er det et 3-stjernet hotel, som er med få værelser, hyggeligt, roligt og med en afslappet stemning. Værelserne, vi skal bo på, er med eget badeværelse. Du kan se billeder fra hotellet her
De sidste 3 dage giver mulighed for at besøge turistattraktioner, slentre omkring i hutongerne og spise på de små restauranter i området, få massage eller akupunktur i de nærliggende klinikker, mærke det kinesiske dagligliv inde fra, slappe af på hotellet eller hvad hjertet nu ellers begærer efter at være blevet fyldt op på Master Wans center.

Der kan være mange grunde til at deltage på turen. F.eks. kan du blive hjulpet med konkrete helbredsproblemer. Hjemmefra kan du udfylde et skema med dine helbredsproblemer, og på centeret får du stillet en TCM diagnose af en af de dygtige TCM læger på stedet, ofte Master Wan selv. Denne diagnose er grundlaget for alle de behandlinger, som du får i løbet opholdet.
Turen kan også bruges som en måde at lære om eller fordybe sit kendskab til QiGong og TCM.
Den kan også være en retreat med 14 dages fordybelse i indre ro, balance og visdom.
Alt sammen krydret med en fremmed kultur fuld af liv og forskellighed samt besøg på turiststeder og shopping i selskab med det søde og hjertelige personale fra Master Wans center. 

Master Wan Su Jian anses for at være en af de 10 dygtigste TCM læger i Kina. Han startede centeret i 1996, og det bygger på hans holistiske tankegang om, at et samspil mellem flere sundheds tiltag giver et bedre resultat. Kærlighed og udvekling med andre mennesker og lande er en grundpille i hans filosofi, og der kommer hvert år tusindvis af mennesker fra hele verden til hans center for at blive behandlet og lære mere om QiGong og TCM. Han kommer ud af en familie, som har været TCM læger i generationer. Han har selv udviklet den smukke BaGua Xun Dao QiGong stilart ud fra studier af de gamle skrifter om de 8 trigrammer, de 8 naturlige fænomener, som også er grundlaget for I Ching, en af de ældste visdomsbøger i verden. 
Du kan læse mere om Master Wan og hans center på hans hjemmeside

Alle er velkomne til at deltage i turen til Master Wans center. Hvis du vil have det største udbytte af turen, kan det klart anbefales, at du kender BaGua Xun Dao Qigong inden opholdet. Du kan læse mere om stilarten her og du kan se video med uddrag af stilarten her. Det kan anbefales at lære både 1. og 2. del af stilarten, men bare det at have deltaget i et af kurserne gør, at man kender bevægelsesformen og dermed kan få langt større udbytte af QiGong undervisningen på centeret. 

Jeg har selv lavet QiGong siden 1997 og har været elev hos Mette Feilberg siden 2008, hvor jeg begyndte at overtage hendes undervisning, da hun besluttede at trække sig tilbage. Jeg var sammen med Mette og en gruppe på centeret i 2004, og jeg besøgte stedet alene i 2012. I 2014 arrangerede jeg min første tur til centeret med en gruppe.
Jeg har interesseret mig for alternativ behandling siden jeg var 16 år gammel og har igennem de sidste 30 år stiftet kendskab med mange forskellige grene af komplementær sundhed. Udover at være Qigong underviser er jeg også uddannet kropsterapeut ved Body-sds og har bl.a. lavet yoga siden 1987. 

Turen afholdes fra lørdag d. 15.- lørdag d. 29. okt. 2016, altså henover efterårsferien.

Pris for opholdet er 13.000 kr. Dette inkluderer transport fra lufthavn til Master Wans center, ophold på centeret i 10 dage med alt betalt (behandlinger, mad, dobbeltværelse mv.) samt ophold på et hotel i tre dage.

Man skal selv købe returbillet til Beijing (forventet pris ca. 4.000-6.500 kr.).
Derudover er der udgifter til visum, mad under de 3 dages hotelophold samt transport fra hotel til lufthavn.
Læs mere om praktiske oplysninger her

Der er begrænset antal pladser på turen, og hvis du er interesseret i at deltage, kan du give mig en uforpligtende besked herom, så reserverer jeg en foreløbig plads til dig.