Praktiske oplysning

Ang. Kina rejsen 2018

For at skabe den bedste, billigste og mest fleksible rejse

står jeg for alt det praktiske ang. opholdet i Kina,

mens deltagerne selv skal købe en flybillet til Beijing. 

Deltagerne skal være i Beijing

Søndag d. 14. oktober 2018 om morgenen/formiddagen. 
Afrejse fra Beijing lørdag d. 27. oktober midt på dagen.

Jeg hjælper naturligvis gerne med alt det praktiske ang. flybilletten, men man skal selv købe den.

Jeg vil foreslå, at man enten flyver med SAS, som har en direkte rute, eller med et flyselskab som har en billig forbindelse med en mellemlandig af rimelig længde. I skrivende stund synes jeg, at Swiss Air eller Lufthansa har de bedste tilbud.


Jeg er som sagt meget gerne behjælpelig med vejledning

ang. flybilletter, og når du skal booke en billet, hjælper jeg dig gerne med at finde det bedste og billigste tilbud. Du kan også søge selv på nettet f.eks. via www.travelmarket.dk eller www.momondo.dk

Hvis du flyver med SAS vil prisen som oftest være ca. 5000 kr. for en returbillet, men man kan også være heldig at finde en billigere billet med SAS. Jeg flyver selv med SAS på denne tur.

Du kan også finde lidt billigere flyvbilletter hvor du skal mellemlande en gang. Det har jeg gjort andre gange, hvor jeg har fløjet med AirChina og Aeroflot og det har begge gange været gode oplevelser.

SAS har afgang fra København lørdag kl. 21 og ankomst i Beijing søndag kl. 11.55.

Tilbagerejse fra Beijing lørdag kl. 14.50 og ankomst i Kbh. lørdag kl. 18.40. 

Overstående pris er anslået. Det kan være meget svært at spå om udviklingen i flyprisen, men da afrejsen er i den danske efterårsferie, så vil flypriserne (måske især for SAS?) sandsynligvis stige, når man kommer tættere på afrejsen, formentligt specielt i de sidste par måneder før.

Pris for opholdet er 16.000 kr.

Dette inkluderer transport fra lufthavn til Master Wans center, ophold på centeret i 11 dage med alt betalt (behandlinger, mad, dobbeltværelse mv.) samt ophold på dobbeltværelse på hotel i Chengde i to dage.

Det inkluderer ikke: 
Returbillet til Beijing (forventet pris ca. 4.000-6.000 kr.)
Visum til Kina (Pris:962 kr. Læs mere her)
Evt. rejseforsikring.

Tillæg for enkeltværelse under hele opholdet: 3000 kr.

Hvis du er interesseret i at deltage på turen så giv mig et uforpligtende melding herom, så reserverer jeg en foreløbig plads til dig. Den endelige reservation af en plads sker ved indbetaling af depositum på 1000 kr. til min konto 5470-0987925. Depositum refunderes ikke ved afmelding fra rejsedeltageren.

Restbeløbet skal indbetales senest d. 1. september 2018