Efter en kropsterapi er det vigtigt at drikke ekstra meget vand. Dette for at hjælpe organismen med at udskille de affaldsstoffer, som er blevet frigjort under behandlingen.

Samtidigt er det vigtigt at være opmærksom på, at der kan opstå første gangs forværringer. Dette skal forstås, som gamle symptomer, eller symptomer man ikke har været opmærksomme på, som kommer op til overfladen for efter et kort tidsrum at forsvinde igen. Dette er en del af organismens regeneration. 

Første gangs forværringer vil kunne være f. eks. træthed, ømhed eller murren i muskler og led, utilpashed, kvalme eller svimmelhed, hyppige toiletbesøg, feber, sygdom eller lignende.
Det kan også være markante temaer i ens drømme, øget sårbarhed, humørsvinginger eller andre følelsesmæssige forandringer. Tillad dig selv at være træt, lyt til hvad kroppen vil fortælle dig, og nyd din nye kropsbevidsthed.

Det er også vigtigt at huske på, at andre mulige reaktioner er øget energi og livsglæde, ro, afklarethed samt velbehag ved at være i kroppen og livet :-)

Ved tvivlstilfælde eller spørgsmål, så kontakt mig endeligt