Lad kroppen være porten til noget større

Nyhedsbrev maj

Kære alle

Kender du det at tingene ikke går som du havde håbet? Det vil jeg tro at du kender, for jeg vil mene at vi alle oplever det, selvom det måske ikke er så ofte alle taler om det.
Jeg kender det i hvert fald. Jeg står midt i det og jeg har stået i det mange gange i mit liv. Lige nu er jeg stadig ør over at skulle give slip på mit skønne center på Grundtvigs Sidevej og oven i det er "min" yogalærer gennem 29 år pludselig død. Så jeg har svært ved at finde motivationen og se vejen. Ikke i mødet med mine klienter eller kursister men på et overordnet plan

Strategien kan så være at bruge sin vilje og kræfter på at komme tilbage på sporet igen. Det er der mange som vælger og det kan også være det rigtige for dem. Det er ikke det jeg vælger og det er ikke det som jeg oplever er min opgave at formidle videre. For mig er vejen at slippe og glide med bølgen nedad ind til livet løfter mig op igen fyldt med visdom fra dybet. Min opgave er så at give mig hen uden at drukne i tanker om undergang.

Dette nyhedsbrev er derfor dedikeret til alle som kan få inspiration i at give sig hen til livets bølgegang. Måske genkender du selv det som jeg beskriver, og kan få glæde af at læse om

  • min yogalærers tilgang til yoga og livet 

  • Mars' retrograde bevægelse i løbet af sommeren,

  • hvad en kropsbehandling hos mig egentligt kan give, 

  • forskellige Qigong aktiviteter hvor man lader livskraften strømme i krop og sind 

  • eller om glæden ved at bukke sig ned i brændenælde bedet og samle til en pesto

Jeg ønsker dig en god og hengivende sommer :-)

Lars Henrik, tlf. 22 15 16 31

 

 

Hvad kan man få ud af en kropsbehandling hos mig?

"I mine behandlinger lægger jeg meget vægt på at få bevidstheden med, fordi det er min oplevelse, at selv om man tilsyneladende kan slippe mange spændinger og følelser under en behandling, så vil de hurtigt komme tilbage igen, hvis man ikke får bevidstheden med, så man kan integrere dem i hverdagen." 

"Netop fordi jeg lægger mere vægt på at løsne op lag for lag og mindre på at skabe gennembrud, så behøver en behandling hos mig ikke at gøre meget ondt."

Læs hele artiklen om min tilgang til behandling her 

 


 

Qigong aktiviteter

Har du lyst til at prøve en blid og harmonisk bevægelsesform hvor bevægelse, åndedræt og tankecentrering er forenet? Så er der introduktion over 4 mandage i juni måned. Læs mere her

Kunne du tænke dig at lære en smuk og healende Qigong stilart, som styrker dit helbred og giver indre ro og harmoni? Så lær BaGua den sidste weekend i juni. Læs mere her.

Eller en rejse ind i sundhed, livskraft og vitalitet når jeg i slutningen af oktober tager en gruppe til Master Wans center i Beijing? Læs alt om rejsen her


 

Til minde om Peter Hersnack

"Min" yoga lærer Peter Hersnack har forladt denne jord men hans fodaftryk er heldigvis af en blivende art. Han viede sit liv til at formidle yogaen så vi vesterlændinge også kunne få glæde af Indiens visdom, selvom vi kropsligt og kulturelt har en anden baggrund. Hans vigtigste pointe var, at yoga skal tilpasse sig det enkelte menneske fremfor at mennesket skal tilpasse sig yoga. Det var ikke et system man lærte, men en tilgang; en tilgang til yoga og en tilgang til livet. Derved fik yogaen en meget større funktion end at være nogle fysiske øvelser man lavede for at blive fit. Det blev en livskunst, som havde indflydelse på alle aspekter af livet.

Læs alle mindeordene her

 


Boller og Brændenælde pesto

Nanna Stigel (www.nannastigel.dk) havde en meget fin og brugbar opskrift på Boller uden korn i Sund Forskning for nogle år siden. Jeg bringer opskriften her med hendes tilladelse.

Inspireret af det spirende forår bringer jeg en simpel opskrift på brændenælde pesto.

 

 


 

Ord til efter tanken

"For næsten alle mennesker afføder det at åbne sig for muligheden af at give slip på vores ideer, overbevisninger og meninger en mængde modstand og frygt. Det er i virkeligheden ret truende: Hvem ville jeg være uden min overbevisninger? Hvem ville jeg være, hvis jeg ikke holdt fast ved mine meninger? Hvem ville jeg være, hvis jeg ikke håbede at finde den lykke og frihed, jeg længes efter, gennem andre mennesker og i ydre situationer? Hvem ville jeg være, hvis jeg faldt ind i mit eget bevidsthedscentrum? Hvem ville jeg være, hvis jeg faldt ind i hjertet, ikke som en slags ideal, ikke som noget, jeg forestiller mig, men som noget, jeg rent faktisk tillader at ske på det dybeste niveau?"

Adyashanti "Ind i væren" s. 62


 

Retrograd Mars 2016

Fra april måned og ind i sensommeren har vi alle mulighed for at lære nye sider af vores Mars' energi at kende, mens den bevæger sig "baglæns". Hvis du synes du mangler handlekraft eller let bliver frustreret i denne tid, så har du måske brug for at træde et skridt tilbage og finde ind til kernen i dine handlinger?
Læs mere her

Facebook  KropsÅnd på Facebook

Konsultation:

Kropsbehandling og terapeutisk massage:

Ønsker du en behandling som omfatter hele dig?
Taler kroppen til dig og ønsker du at lytte til den?
Vil du se kroppen ind i en større sammenhæng samtidigt med at der bliver taget hånd om de symptomer du har lige nu?
Vil du åbne op til et rum af stilhed og væren?

- Så kontakt mig for en konsultation.

Læs nærmere her


Qigong

Introduktions forløb  4 mandage kl. 16.30-18.00 d. 6., 13., 20. og 27. juni.

BaGua kursus lørdag og søndag d. 25. og 26. juni kl. 10-16

læs mere her

 

Konsultation og kurser foregår i Behandlerkollektivet, Holger Danskes Vej 3B, Frederiksberg

 


Læs tidligere artikler: Tryk her 

Emne områder:
kost & opskrifter
kosttilskud
krop og energi
meditation
psykologi
tarotkort
astrologi
bevidsthed & spiritualitet: