Lad kroppen være porten til noget større

Nyhedsbrev februar 2014

Kære Alle!

Jeg håber, I nyder vores tidlige forår.
Jeg sender mit nyhedsbrev for februar, hvor jeg skriver om fordøjelsen og mavesyre, har nogle opskrifter på grøntsags"sovs"og ellers har det overordnede tema om forholdet mellem det individuelle plan og helhedsplanet. Jeg håber du finder noget interessesant læsning for dig.

Kærlig hilsen

Lars Henrik, tlf. 22 15 16 31

Indhold:
1) Qigong rejse til Kina
2) Fordøjelsen og mavesyre
3) Den lille himmelske cirkel
4) Opskrifter: Grøntsags sovs/mos
5) Retrograd Mars
6) Al ene


1) Qigongrejse til Kina

Så har jeg fået de sidste detaljer på plads ang. Qigongrejsen til Master Wans center i Beijing til oktober. Prisen for opholdet bliver 13.000 kr., alt inkl. og deltageren skal så selv købe en flybillet til Beijing, hvilket koster ca. 5.000-7.000 kr. 
Har du lyst til at læse nærmere om denne enestående og uforglemmelige oplevelse, hvor vi bor på Master Wans center og dagligt får behandlinger med healing, akupunktur og fodmassage, laver Qigong og deltager i meditationer og ceremonier samt tager rundt til områder med god Qi og også får tid til en to dages tur til den berømte by Datong så tryk her.


2) Fordøjelsen og mavesyre

"En måde at undersøge, om man har for lidt mavesyre, er ved at lave rødebedeprøven. Indtag 120 ml. frisk rødebedesaft blandet med 120 ml. vand, sammen med lidt protein, f.eks.mandler, gedeost, kylling eller tun. Indtag ikke andet det næste stykke tid. Opsaml i de følgende 2-3 timer din urin i en gennemsigtig/hvid beholder. Hvis urinen er rød eller lyserød tyder det på mangel på mavesyre. Hvis urinen har normal farve, tyder det ikke på for lidt mavesyre, men man kan så ikke udlede, at man har for meget mavesyre, kun at man ikke har for lidt
Den røde farve i rødbederne nedbrydes normalt af mavesyren. Produktionen af mavesyre skulle gerne aktiveres af indtagelsen af proteiner." 
Læs hele artiklen her


3) Den lille himmelske cirkel og Qigong

"I min oplevelse er vi i fostertilstanden, hvor den lille himmelske cirkel hele tiden er intakt, i enhedsstadiet, som kineserne også kalder Tao, vejen. Efterfølgende bliver cirklen til et ottetal, hvor vi åbner op i næse, mund og endetarm for at kunne indtage næring og udskille affaldsstoffer, som er vigtige funktioner i vores liv på jorden. Ottetallet illustrerer også Yin og Yang, det todelte princip med modsatrettede og dog uadskillelige energier.
Den lille himmelske cirkel er altså ikke kun en energibank men også et bagvedliggende enhedsplan, som danner et roligt og meningsfyldt grundlag i vores todelte hverdag."
Læs hele artiklen her 


4) Opskrift: Grøntssags sovs/mos

Hvordan kan man lave en lækker sovs som giver det bløde modspil til resten af ens måltid, hvis man ikke bruger mælkeprodukter og stivelse? Jeg kommer med nogle forslag her


5) Retrograd Mars

"Mars bevæger sig retrograd ca. hvert andet år, og det kan være nogle vigtige perioder, hvor Mars samler gammel viden op og samtidigt opholder sig længere tid i et stjernetegn end normalt, og derfor påvirker mere markant i det pågældende stjernetegn. Sådan en periode er vi på vej ind i, da Mars d. 1. marts går retrograd i stjernetegnet Vægten." 
Læs hele artiklen her


6) Al ene 

"Hvis vi forveksler det fysiske, jordiske plan og det hjertemæssige, universelle plan, så oplever jeg, at vi misfortolker livet, både set fra et universelt og et jordisk synspunkt. Dette er årsagen til følelsen af ensomhed." 
"Ved selv at indse at vi er en helhed, kan vi opleve at være en del af en større enhed, men hvis vi føler vi mangler helhedsfølelsen og vil forsøge at få den fra andre mennesker eller jordiske ting, så vil vores følelse af mangel og ensomhed kun vokse. Så vil vi føle os alene i stedet for både at føle os al og ene."
Læs hele artiklen her

Facebook  KropsÅnd på Facebook

Qigong

Introduktion til Qigong: - læs mere her
Onsdag d. 12. marts. kl. 17
Onsdag d. 21. maj. kl. 17 (OBS! I Frederiksberg Have)


Center for Helhed og Indre Ro:

Faste terapeuter: - Læs mere her

Nethe Holme, 
Lad ressourcerne spire

Jamina Mokrzyczka 
Mærk dit rum - Terapeutisk massage

Lisbeth Tordendahl, 
Biopat/naturopath, phytoterapeut, kostkonsulent

Carina von Irgens-Bergh.
Body-sds terapeut

Helle Ettrup,
Afspændingspædagog og Refleksterapeut.

Vivi Hollænder,
sexolog & parterapeut

BirgitteHelena Winther,
terapeutisk lyd- og stemmearbejde

Lars Henrik Rasmussen,
KropsÅnd, holistisk Integreret Terapi


Faste aktiviteter om aftenen - 
læs mere her:

Mandag kl. 19: 
Mindfulness v/Merete Danskov

Tirsdag kl. 18.30: 
Shambhalla gruppen

Onsdag kl. 18.50:
Balanced View - Klarhedsmøder

Torsdag kl. 16.30: 
Mindfulness v/Merete Danskov

Andre aktiviteter om aftenen - 
læs mere her:

Onsdag d. 12. marts kl. 17: 
Introduktion til Qigong v/Lars Henrik

Torsdag d. 20. marts kl. 17: 
Familieopstilling v/Jamina Mokrzyczka

Torsdag d. 10. april kl. 17: 
Familieopstilling v/Jamina Mokrzyczka

Torsdag d. 15. maj kl. 17: 
Familieopstilling v/Jamina Mokrzyczka


Kurser om dagen - 
læs mere her:

Søndag d. 16. marts kl. 11:
Balanced View: Åbent møde og endags-træning

Weekenden d. 22. & 23. marts: 
Soul Voice workshop v/BirgitteHelena