Lad kroppen være porten til noget større

Nyhedsbrev - handling påkrævet

GDPR - Persondatabestkyttelse

Du har jo nok hørt om det et par gange i løbet af den sidste tid: der er trådt en ny persondataforordning i kraft som skal beskytte vores persondata. Dette gælder alle virksomheder, store som små, og dermed også min lille virksomhed. 

Jeg overholder GDPR både i forhold til mine maillister og mine journaler på klinikken.
Mine maillister indeholder kun mailadressen, og jeg  videresender dem ikke til 3. part. Man kan til hver en tid blive slettet fra listen ved at afmelde sig nederst i nyhedsbrevet eller ved at kontakte mig.

For at sikre mig at du forsat er indforstået med at din mailadresse er tilmeldt til min mailliste, så skal jeg bede dig om at indtaste din mailadresse og bekræfte at du også fremover vil modtage nyhedsbreve fra mig på dette link

I mit terapeutiske arbejde med klienter optager jeg kun journaler på mine klienter efter et skriftligt samtykke. Journalerne indeholder kun helbredsoplysninger som er relevante for at optimere klientens forløb hos mig. Klienten har ret til aktindsigt og kan til hver en tid tilbagetrække sit samtykke og få sin journal destrueret.

Som jeg ser hensigten med loven, så er det at få os, privatpersoner og virksomheder, til at forstå, at vores persondata er netop personlige, og at vi skal passe på dem på samme måde, som at vi passer på vores andre ejendele. Det er altså en lov som vi skal overholde men også en anledning til at tænke over hvordan vi agerer i hverdagen.Det har jeg så efter bedste evne forsøgt at gøre.

Du kan læse nærmere om min persondatabeskyttelse her

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål til min databeskyttelse, er du velkommen til at kontakte mig.

Kærlig hllsen

Lars Henrik, tlf. 22 15 16 31.

Facebook  KropsÅnd på Facebook